Social

# trasee ratb #ratb arena nationala #transport arena nationala

Finala Europa League: Trasee modificate ale liniilor RATB

Liniile RATB din zona Arenei Nationale si din zona centrala vor functiona pe trasee modificate, miercuri, 9 mai 2012, in ziua finalei Europei League.

Linia 104 va functiona pe traseul de baza intre terminalul "Cora Pantelimon" si intersectia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Sos. Iancului, Sos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul initial.

Linia 86 va circula pe traseul de baza intre terminalul "Dridu" si intersectia Bd. Pache Protopopescu/Str. Matei Voievod, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Popa Nan, Str. Delea Veche, Str. Delea Noua, Str. Dristorului, Str. Baba Novac, Str. Constantin Brancusi, Str. Lucretiu Patrascanu, pana la terminalul "Bd. Basarabia".

Liniile 40 si 56 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul "Piata Sf. Vineri" si intersectia Cal. Calarasilor/Str. Traian, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pe Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu, Sos. Iancului, Sos. Pantelimon, Bd. Chisinau, Bd. Basarabia, de unde revin pe traseele initiale.

In schimb, linia 90 se suspenda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea