Social

#cannes #festialul de film #film #radu munteanu

Filmul lui Radu Muntean, de un naturalism exceptional

Jay Weissberg, criticul publicatiei Variety le apreciaza pe Mirela Oprisor si Maria Popistasu , care lasa spectatorului "o impresie profunda". De asemenea, dialogul este, in filmul lui Radu Muntean " Marti, dupa Craciun ", "dens, de un naturalism exceptional".

Cel mai nou film al lui Radu Muntean, "Marti, dupa Craciun", continua preocuparea regizorului din filmul sau anterior, "Boogie", pentru personaje mic-burgheze general valabile si problemele lor, remarcandu-se prin dialoguri de "un naturalism exceptional" si cadre foarte bine realizate, potrivit publicatiei de specialitate Variety.

Variety apreciaza calitatea imaginii si a cadrelor care folosesc "superb" marele ecran . "Inca o data, Muntean si colaboratorii sai ofera un scenariu cu dialoguri de un naturalism exceptional, desi discutiile sunt foarte dense in aceasta poveste, despre un barbat care isi insala sotia si trebuie sa ia o decizie. Poate o chestiune problematica este faptul ca protagonistul ( Mimi Branescu ) este mai putin interesant decat colegii sai", apreciaza Jay Weissberg, de la Variety, care subliniaza maiestria realizarii filmului.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea