Social

#fiica micky spaga #afaceri dubioase mihailescu #livia mihailescu afaceri

Fiica lui Serban Mihailescu face afaceri dubioase

Livia Mihailescu, fiica lui Serban Mihailescu , face profit din afacerile apropiatilor tatalui ei, iar modul in care Livia obtinea bani este unul ingenios.

Astfel, firma lui Adrian Gaspar, cel care i-a fost consilier lui "Micky" cand era secretar general al Guvernului si a lui Dumitru Crestin, un alt prieten bun cu Mihailescu primea contracte cu CFR, informeaza Adevarul.

Contractele erau obtinute prin intermediul fostului director al CN CFR, mihai necolaiciuc si fostului sau consilier juridic , Octavian Costea . Ca sa nu bata la ochi, fiica demnitarului devenea actionar, cu 25%, in firma castigatoare dupa ce banii intrau in conturi. O facea dupa, ca sa nu se poata spune ca este un contract cu dedicatie pentru Mihailescu ( foto ).

De exemplu, SC Rom Tehno Invent SRL, firma lui Gaspar si Crestin, a vandut CFR-ului, in 2001, un calculator cu 1,4 milioane de euro. La o luna dupa semnarea contractului, Livia a luat 25% din firma, iar dupa efectuarea platilor de catre CFR a iesit din ea.

Un calcul simplu arata ca, din cei 1,4 milioane de euro, Livia ar fi obtinut un sfert din profit, adica peste 300.000 de euro. Afacerile sub acoperire sunt o practica mai veche. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea