Social

#fiica gheorghe hagi #kira hafi #gheorghe hagi #televiziune

Fiica lui Gheorghe Hagi a semnat cu Antena 1! In ce productie o sa apara Kira

Kira Hagi, fiica in varsta de 26 de ani a lui Gica Hagi, a semnat cu Antena 1 si va aparea intr-o productie noua, care va fi difuzata in curand: serialul „Lia”!

 

Potrivit informatiilor pe care le-a oferit pe Instagram Kira Hagi, ea ii va da viata unei tinere, Mira Badescu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

 

„Anul acesta am inceput un proiect interesant (un serial - Lia) si am bifat pana acum multe lucruri pe care le-am facut pentru prima data in meseria mea! Personajul pe care il interepretez, Mira Badescu, are o meserie care ma intriga si ma fascineaza deopotriva. De altfel, asta imi place cel mai mult la actorie, faptul ca pot sa intruchipez profesii pe care nu o sa am ocazia sa le practic si ca pot sa interpretez nenumarate tipuri de personalitati, care scot la iveala conflicte sau imping actiunea intr-o directie neasteptata. Imi plac mult rasturnarile de situatie si imi place faptul ca prin rolul pe care il joc in acest serial invat lucruri noi, despre viata, despre relatii si despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am si onoarea de a fi in preajma unor profesionisti, care stiu sa creeze povesti, stiu bine sa le produca si, mai ales, sa descopere noi talente. Sper sa ma numar printre aceste talente si sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor”, a scris fiica lui Gica Hagi pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea