Social

#sarcina #fetita #viol

Fetita de 11 ani, insarcinata cu copilul vecinului de 86 de ani

O fetita de 11 ani din orasul aradean Nadlac este insarcinata in 14 saptamani. Micuta a ramas gravida dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un batran de 86 de ani, anchetat acum de politie.

Parintii fetei au banuit ca ea ar putea si insarcinata si medicul de familie le-a confirmat temerile si a anuntat politia care a inceput imediat o ancheta. Fata va fi supusa unui examen medico-legal si urmeaza sa se efectueze un test de paternitate .

Batranul de 86 de ani a fost cercetat in urma cu 9 ani pentru aceeasi infractiune , dar nu s-a dovedit ca ar fi avut relatii sexuale cu o minora, conform Stirile ProTV.

Fetita mergea des in vizita la batranul care ii ajuta familia cu bani, dar parintii nu au banuit pana acum ca fiica lor ar putea fi in pericol.

Pentru ca sarcina a fost descoperita tarziu, fetita nu va putea avorta voluntar. Ea poate renunta la copil doar daca viata ei este pusa in pericol sau daca fatul nu se dezvolta normal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea