Social

Fetele sexy ale diplomatilor romani

Miruna Gheordunescu si Andreea Dana Gheorghiu sunt doua tinere sexy care si-au pus trupurile la bataie pentru a ajunge celebre in Italia. Ele nu au tinut insa cont de statutul care le impune diplomatilor romani si familiilor lor sa "aiba o conduita morala ireprosabila".

Prof. Mircea Gheordunescu (fostul adjunct al sefului SRI), tatal Mirunei, este consulul general al Romaniei la Milano. Gheorghiu, tatal Andreei, este doar functionar in cadrul aceluiasi consulat. De aceea Gheordunescu este obligat, conform statutului sau diplomatic in Italia, "sa aiba in toate imprejurarile o conduita profesionala si morala ireprosabila si sa dea dovada de demnitate si responsabilitate in indeplinirea atributiilor lui". Lege care se aplica si membrilor familiilor acestora. Chiar daca doar tangential, pentru ca nu are statut de diplomat, dar reprezinta totusi Romania in cadrul misiunii de la Milano, si Gheorghiu ar trebui sa fie afectat de aceleasi prevederi. Iar daca tatii nu au facut nimic reprobabil, fetele au pozat in ipostaze sexy pentru ca vor sa devina fotomodele si actrite celebre .



POZE SEXY

Miruna Gheordunescu vrea sa calce pe urmele prietenei sale, Alexandra Dinu , si sa devina actrita. Ea a pornit pe acest drum publicand cateva fotografii sexy pe un site de modelling din Peninsula. Apoi a fost angajata de firma Professionecasa pentru un calendar de promovare. Pe fiecare pagina a lunilor din anul 2006 apare o Miruna foarte sexy si mai mult dezbracata . Ceea ce, ar spune unii, nu este o atitudine morala ireprosabila si o dovada de prea multa demnitate. Pozele cu pricina, dar si un film realizat in timpul sedintei foto cu Miruna, pot fi vazute chiar la adresa de internet www.professionecasa.it/stampa/video.asp

INCEPUT DE DRUM

Andreea Dana Gheorghiu nu a are la fel de mult succes ca Miruna. Dar e la inceput. Deocamdata, poze aproape cuminti cu Andreea si un cv al acesteia pot fi vazute pe site-ul //www.granditaliafestival.it/scheda.asp?ID=807. Dana Gheorghiu nu ascunde faptul ca parintii ei lucreaza in cadrul consulatului roman, ba chiar face informatia publica tot pe site-ul cu pricina. Undeva intre studiile absolvite si dimensiunile de manechin.



PE BANII STATULUI

"Membrii Corpului diplomatic si consular al Romaniei beneficiaza la misiune de o indemnizatie lunara in suma fixa in valuta pentru fiecare copil care urmeaza studii elementare, gimnaziale, liceale si universitare in strainatate, pana la varsta de 25 de ani, cu conditia promovarii anului de studiu precedent", scrie in Legea nr. 269 din 17 iunie 2003, privind Statutul Corpului diplomatic si consular al Romaniei. Iar Miruna si Andreea Dana intra sub incidenta acesteia. Miruna are 24 de ani, iar Andreea 23 si amandoua sunt studente in Italia. Andreea Gheorghiu este studenta in anul I la Facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii din Milano, iar Miruna viseaza la o cariera in publicitate.



ALEXANDRA DINU, FATA DE CONSUL

"Tatal meu este diplomat, iar mama lucreaza cu el, in Italia, la Milano", declara cu ceva vreme in urma Alexandra. Tiberiu Dinu , tatal fostei sotii a lui Adrian Mutu, este consul, tot la Milano. Asa Miruna si Alexandra au devenit prietene foarte bune. Cariera Alexandrei a inspirat-o pe Miruna care incearca acum sa o ajunga din urma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea