Social

Fete de aur, medalii de argint

Destinul nu a vrut ca nationala feminina de handbal a Romaniei sa-si puna pe cap coroana de regina a lumii. Fetele noastre au pierdut, ieri, cu scorul de 23-28, finala Campionatului Mondial de la Sankt Petersburg, disputata in compania Rusiei, trebuind sa se multumeasca doar cu medaliile de argint.
O performanta extraordinara, la care nici nu indrazneam sa visam cu doua saptamani in urma. A fost o victorie meritata a gazdelor, care insa nu stirbeste cu nimic din meritele echipei Romaniei, excelent pregatita de antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi . Luminita Hutupan-Dinu, Tereza Tamas , Paula Radulescu , Ramona Maier, Steluta Luca, Roxana Gatzel, Ana Maria Lazer, Aurelia Bradeanu, Valentina Elisei , Cristina Varzaru, Simona Gogarla, Narcisa Lecusanu, Ionela Galca , Oana Soit, Raluca Ivan si Maria Tivadar au urcat pe treapta a doua a podiumului, fiind premiate de insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a venit special la Sankt Petersburg pentru acest eveniment. Iar ca satisfactia noastra sa fie si mai mare, luminita hutupan a fost desemnata cel mai bun portar al turneului, iar Valentina Elisei, cea mai buna extrema stanga. Fetele vor fi rasplatite pentru bucuria pe care ne-au adus-o asa cum merita, fiecare jucatoare urmand sa incaseze cel putin 56.000 de dolari. Handbalul feminin ne-a demonstrat in aceste zile ca se poate face performanta si in jocurile de echipa. Poate data viitoare va veni si mult-ravnita medalie de aur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea