Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Festivalul ICon Arts

Pentru editia aniversara din perioada 25 iulie – 5 august 2007, Exces Music si UCIMR – organizatorii ICon Arts, au pregatit o serie de concerte si spectacole de exceptie, la care isi vor da concursul: Mircea Ardeleanu - percutie (Elvetia), Florin Fieroiu – dans (Romania), Marta Coronado – dans (Spania), Mircea Tiberian –jazz/ pian (Romania), Sorin Romanescu – jazz/ chitara (Romania), Ursula Philippi – orga (Romania), Paul Sorin Damian – regizor (Romania), Ansamblul de percutie Mobile din Lugano (Elvetia) si ICon Arts 2007 Dance and performing ensembles. Sub genericul ICon Arts se desfasoara, anual, unul dintre cele mai complexe evenimente internationale europene, ce reuneste un curs de vara de arta contemporana , un concurs cu premii si un festival de spectacole, menite sa apropie artistii secolului XXI de marele public . Alaturi de cei implicati în derularea festivalului, participa si alte nume de elita, precum : Dan Dediu - compozitie (Romania), Valentina Sandu – Dediu - muzicologie (Romania), Ladislau Csendes - vioara (Romania), Andreea Banciu - viola (Irlanda), Adrian Mantu - violoncel (Irlanda), Emil Visenescu - clarinet (Romania). Cadrul în care se vor derula cursurile, concursul si festivalul de spectacole este unul senzational atat ca amplasament, cat si ca mediu de lucru. Cetatile fortificate din Cisnadie si Cisnadioara, precum si Catedrala din Sibiu si noua sala a Filarmonicii – "Thalia", ne pun la dispozitie spatii ofertante, ce vor incanta participantii la evenimentele noastre, derulate in programul Sibiu – Capitala culturala europeana », spune Sebastian Gheorghiu, managerul Exces Music.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea