INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Festivalul Dramaturgiei Romanesti, editia 2007

Festivalul Dramaturgiei romanesti, manifestare aflata in acest an la cea de-a treisprezecea editie, se va desfasura in perioada 6-12 octombrie, la Timisoara. Editia 2007, a acestui festival consacrat in exclusivitate textului de teatru romanesc, se va desfasura sub sloganul "Teatrul de maine pentru spectatorul de astazi". Odata cu aceasta editie se materializeaza intentia Teatrului National Timisoara de a reveni la formula anuala a festivalului. Pentru a treisprezecea editie a festivalului, selectionerul unic al festivalului, criticul de teatru Cristina Modreanu a selectionat 13 spectacole, potrivit publicatiei Timisorenii.ro. Selectia se prezinta in felul urmator: 1. Visul dupa Mircea Cartarescu, regia Catalina Buzoianu (Teatrul National Timisoara) 2. Bucharest Calling de Peca Stefan, regia Ana Margineanu (Teatrul Luni de la Green Hours) 3. Inimi cicatrizate de Max Blecher, regia Radu Afrim (Teatrul National Constanta) 4. Eugen Ionesco, cinci piese scurte, regia Alexandru Dabija (Teatrul Odeon Bucuresti) 5. Crize de Mihai Ignat, regia m.chris.nedeea (Teatrul National Cluj) 6. Kamikaze de Alina Nelega, regia Gavril Cadariu (Teatrul German de Stat Timisoara) 7. Block Bach, regia Alexandru Dabija (Teatrul Odeon Bucuresti) 8. Sta sa ploua, un spectacol de Lia Bugnar (Teatrul Luni de la Green Hours) 9. Buzunarul cu piine de Matei Visniec, regia Mona Gavrilas ( Teatrul de Comedie Bucuresti) 10. Jocul ielelor de Camil Petrescu, regia Claudiu Goga ( Teatrul National Bucuresti ) 11. Sado-Maso Blues Bar de Maria Manolescu, regia Gianina Carbunariu ( Teatrul Foarte Mic Bucuresti) 12. No one, un spectacol de Carmen Vioreanu ( Teatrul Metropolis Bucuresti) 13. O scrisoare pierduta de I. L. Caragiale, regia Alexandru Darie (Teatrul Bulandra Bucuresti)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea