Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Festival de muzica baroca in Capitala Culturala

Festival de muzica baroca in capitala culturala . Timp de o saptamana, cele mai cunoscute ansambluri si cei mai buni solisti francezi si romani sustin concerte la Sibiu. Festivalul, organizat de Ambasada Frantei , a fost deschis cu un spectacol de muzica de cabaret renascentist. Prin spectacol, ansamblul francez Doulce Mémoire (Dulcea Memorie) a reinviat atmosfera de la curtile regale, de acum patru secole. Pentru a intra in spiritul vremurilor apuse, cei patru artisti, actori si muzicieni s-au imbracat in costume de epoca. Publicul a fost purtat de la muzica populara a vremii, la cea pentru gusturi mai rafinate. Tabloul renascentist a fost completat, in scurte reprezentatii de teatru, cu povesti de salon, despre iubiri si petreceri. Organizatorii au ales, deloc intamplator, Sala Oglinzilor, pentru ca festivalul de muzica baroca se doreste a fi o oglinda a culturii renascentiste. In cadrul festivalului vor mai avea loc alte cinci spectacole , intre care nu e de ratat Biata Sirena, ce va avea loc joi. Organizatorii promit un regal inedit de muzica franceza si italiana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea