Social

Ferrari a luat tot!

Pilotul brazilian Felipe Massa a castigat Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, reusind sa adune primele sale puncte in acest sezon dupa ce a abandonat in primele doua curse.

Startul a fost nefericit pentru performerul din calificari, polonezul Robert Kubica (BMW Sauber), cel care a pierdut prima pozitie in fata lui Felipe Massa. Mult mai rau a debutat cursa pentru vicecampionul mondial Lewis Hamilton , care a ajuns la mijlocul plutonului dupa ce a acrosat un alt monopost si a pierdut eleronul masinii. Cursa a decurs perfect pentru echipa italiana Ferrari.

Brazilianul Felipe Massa a condus aproape in permanenta, tinand piept colegului sau, campionul mondial Kimi Raikkonen. Chiar daca polonezul Kubica si-a revenit si a atacat pozitia a doua a lui Raikkonen, finlandezul a rezistat si a completat astfel „dubla" pentru Ferrari. Este cea de-a sasea victorie din cariera lui Felipe Massa in cei sase ani scursi de la debutul in Formula 1 in Marele Premiu al Australiei din 2002. Britanicul Lewis Hamilton a platit scump greseala din debut, el incheind cursa pe locul 13.

In urma etapei de ieri, echipa BMW Sauber a trecut pe primul loc in ierarhia generala a constructorilor. Urmatoarea etapa din campionatul de Formula 1 va avea loc in Spania, pe 27 aprilie.

Clasament MP din Bahrain

1. Felipe Massa (Ferrari)
2. Kimi Raikkonen (Ferrari)
3. Robert Kubica (BMW Sauber)
4. Nick Heidfeld (BMW Sauber)
5. Heikki Kovalainen (McLaren Mercedes)
6. Jarno Trulli (Toyota)
7. Mark Webber (Red Bull - Renault)
8. Nico Rosberg (Williams)
9. Timo Glock (Toyota)
10. Fernando Alonso (Renault)
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea