Social

Ferguson ar putea fi inlocuit

Principalul actionar al clubului Manchester United, irlandezul John Magnier, doreste sa-l inlocuiasca pe managerul Alex Ferguson cu antrenorul Martin O'Neill.

Potrivit cotidianului "The Times", Magnier este dispus sa renunte la Ferguson, la finalul sezonului. Magnier detine impreuna cu JP McManus, prin societatea pe care o conduc, Cubic Expression, 25 la suta din actiunile gruparii engleze.

Magnier si tehnicianul Alex Ferguson se afla in proces privind proprietatea unui cal de curse. Ferguson, in virsta de 62 de ani, si-a prelungit contractul cu Manchester pentru inca un sezon, pina in 2005.

Saptamina trecuta, Magnier a solicitat deschiderea unei anchete privind transferurile unor jucatori precum Rio Ferdinand , argentinianul Juan Sebastian Veron, brazilianul Kleberson si portughezul Cristiano Ronaldo , lasind sa se inteleaga ca importante comisioane ar fi fost alocate intermediarilor apropiati lui Jason Ferguson, fiul antrenorului Alex Ferguson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea