Social

#eclipsa luna #luna sangerie #fenomen astrologic rar

Fenomen astrologic rar: luna sangerie. Ce prevesteste aparitia ei

O eclipsa totala de luna va avea loc marti, incepand cu ora 8:00 ora Romaniei. Evenimentul va duce la aparitia "Lunii sangerii", care va fi vizibila timp de o ora si 17 minute, potrivit Universe Today.

Eclipsa din 15 aprilie este numita si "luna de sange" din cauza culorii rosiatice pe care o va avea luna si este prima dintr-un sir de patru eclipse care se vor produce in urmatorul an si jumatate. Cele patru eclipse vor avea loc pe 15 aprilie 2014, 8 octombrie 2014, 4 aprilie 2015 si 28 septembrie 2015.

Luna de sange de patru ori este un fenomen extrem de rar, care a dat nastere multor teorii si dezbateri de-a lungul timpului. Unii vorbesc chiar ca ar prevesti sfarsitul lumii. Pastorul John Hagee sustine ca tetrada de eclipse lunare se suprapune peste mai multe sarbatori evreiesti: Pastele si Sarbatoarea Corturilor, ceea ce potrivit profetiilor biblice inseamna ca "istoria lumii se va schimba dramatic".

Sursa foto: efemeride.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea