Social

Fenechiu il acuza pe Nichita ca baga Iasiul in faliment

Presedintele PNL Iasi , deputatul Relu Fenechiu , l-a acuzat miercuri pe primarul social-democrat Gheorghe Nichita, ca aduce municipiul la faliment.

Liderul liberalilor ieseni a spus in cadrul unei conferinte de presa, ca primarul PSD gheorghe nichita este cel mai slab primar pe care l-a avut Iasiul vreodata, precizand in acest sens problemele pe care le intampina regia de transport in comun, RATP, centrala electrotermica si chiar echipa de fotbal locala, toate acestea fiind in administrarea Primariei.

Deputatul Relu Fenechiu a precizat ca falimentul vine peste regiile primariei pentru ca, intr-o societate de piata, acestea sunt ineficiente daca nu vor fi privatizate.

Fenechiu a declarat ca pentru Nichita, regiile locale reprezinta acum doar 'pungi cu galbeni pentru campania PSD si proiectele de preaslavire ale primarului rosu'. "Asa cum ne-a invatat economia de piata, cu care domnul primar nu este obisnuit, un manager prost atrage falimentul societatii pe care o conduce. 'Societatea' in cazul de fata se numeste Iasi, iar pentru Gheorghe Nichita, SC Iasi SRL", a afirmat presedintele PNL Iasi. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea