Social

#femei singure #femei retele socializare #invidie femei #influenta retele socializare

Femeile singure, influentate negativ de retelele de socializare

Desi retelele de socializare reprezinta un bun mijloc de comunicare si de relaxare, faptul ca aceastea sunt pline de fotografii cu bebelusi sau de la nunti poate influenta negativ femeile singure, facandu-le pe acestea mai invidioase, din pricina faptului ca ele nu reusesc sa se bucure de aceste lucruri.


Potrivit concluziilor unei analize realizate de expertul in relatii Zoe Strimpel, retelele de socializare incurajeaza voyeurismul, dezvolta invidia sau chiar narcisismul.

Asadar, unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le da specialistul femeilor singure este acela de a renunta la retelele de socializare. De asemenea, Zoe Strimpel este de parere ca femeile singure petrec si foarte mult timp monitorizandu-si potentialii pretendenti, iar acest lucru, care implica aflarea anumitor detalii, precum fostele iubite, parinti sau alte informatii personale, poate afecta viitoarea relatie.

Sursa foto: ecommerce.shopmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea