Social

#biserica #femei #sex

Femeile credincioase fac mai mult sex

Spiritualitatea are un rol important in viata sexuala. Aceasta este principala concluzie a cercetatorilor americani care, in urma unui studiu, au observat ca femeile credincioase fac mai mult sex comparativ cu cele care nu prea frecventeaza biserica.

30% dintre femeile participante la studiu au spus ca, desi se duc la biserica, de cel putin doua ori pe luna, nu au un partener sexual stabil, iar printre metodele de contraceptie folosite nu se numara prezervativul. Prin prisma acestor rezultate cercetatorii au subliniat faptul ca Biserica ar trebui sa educe tinerii inclusiv in legatura cu metodele de contraceptie , despre care se stie insa ca nu sunt acceptate de majoritatea cultelor.

"Probabil ca biserica ar trebui sa educe tinerii despre importanta folosirii acestei metode de contraceptie , care nu te scapa doar de o sarcina nedorita, dar te protejeaza si in fata bolilor venerice", a precizat Jessica Burris, coordonator al studiului, citata de Gandul.

In plus, 60 de procente dintre femeile care au raspuns intrebarilor studiului spun ca mersul la slujbe si participarea la ritualuri religioase nu le infraneaza dorinta sexuala. De altfel, cercetarea a aratat faptul ca frecventa partenerilor schimbati este la cel mult sase luni. Pe de alta parte, mai mult de jumatate dintre cei care au participat la cercetare au declarat ca au o viata sexuala implinita, iar biserica nu le infraneaza dorinta de a intretine raporturi sexuale de cel putin trei ori pe saptamana.

Studiul a fost efectuat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Kentucky , pe un esantion de 353 de subiecti, care au avut de raspuns unor intrebari cu privire la stilul lor de viata. Printre intrebarile din chestionar s-au numarat enunturi referitoare la participarea la slujbe religioase, satisfactia in viata sexuala, stabilitatea relatiei si care este metoda de contraceptie cel mai des folosita. Participantii au avut varste cuprinse intre 20 si 30 de ani si au fost in proportie de 61 la suta femei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea