Social

#afaceri #finantare afaceri #finantare femei #cursuri de antreprenoriat

Femeile care vor sa debuteze in afaceri ar putea primi bani de la stat

Ministerul Economiei a anuntat ca va derula un program de finantare pentru femeile care vor sa se lanseze in afaceri. In cadrul acestui program, femeile vor beneficia de cursuri gratuite de antreprenoriat, dar si sustinere financiara, care se poate ridica chiar si la suma de 10.000 de euro, in functie de planurile pe care acestea le prezinta.

In cadrul acestui program vor putea participa toate doamnele care simt ca au potential in acest domeniu, indiferent de varsta.

"Vrem sa facem altfel programul pentru femeile antreprenor, sa le ajutam cu finantare. Am depus deja un proiect la Ministerul Finantelor, vrem sa facem ca la programul start-up, dar fara limita de varsta, pentru ca femeile pot incepe o afacere la orice varsta. Nu vom avea foarte multi bani probabil anul acesta, dar anul viitor sper sa reusesc sa obtin mai mult", a declarat Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism.

Bugetul din acest an al statului pentru acest program este de 500.000 de lei, iar ministerul a solicitat majorarea acestuia incat sa poata fi acordate 100 de finantari, adica aproximativ 1 milion de euro.

Sursa foto: houstonnetworkingnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea