Social

# femeie 107 ani # mesaj viral #mesajul unei femei #coronavirus

Femeie de 107 ani, mesaj viral! Refuza sa se predea in fata coronavirusului

O femeie in varsta de 107 ani, din Clonard, transmite un mesaj emotionant, dar plin de speranta, tuturor pentru a le da un strop de curaj in aceste vremuri grele. Femeia spera ca mesajul ei sa le dea curaj oamenilor sa treaca cu mai multa usurinta peste probleme. Mesajul acestea a devenit rapid viral, facand inconjurul lumii. Iata ce a scris femeia:

 

"Ma numesc Nancy Stewart si m-am nascut pe 16 octombrie 1913. Tocmai am implinit 107 ani. Imaginati-va cum este sa implinesti 107 ani intr-o lume lovita de pandemie. Nici pentru mine nu e usor, si am trecut prin multe la viata mea... Locuiesc in Clonard, de 83 de ani in aceeasi casa. In 1989, mi-am pierdut sotul intr-un accident de masina. Apoi am ramas si fara gemene, Margaret si Anne. Am trait atat de mult pe acest pamant incat am pierdut multi prieteni. Ma consider norocoasa pentru ca inca le am langa mine pe cele trei fiice, Kathleen, Mary si Olive, dar si pe fiul meu Finian. Am 84 de nepoti, stranepoti si stra-stranepoti. 

Am trecut prin multe momente tulburi si am trait multe nenorociri, am prins ambele Razboaie Mondiale, am vazut cum poporul nostru s-a rupt si am simtit pe pielea mea greutatile prin care a trecut tara mea.

Astazi va scriu aceste randuri pentru a va trimite dragostea mea. Va las aici toate rugaciunile mele. In momentul de fata, tara noastra trece prin momente de cumpana. Si nu numai noi patim asta. Dar va scriu pentru a va da speranta si pentru a va face sa credeti ca, in final, totul va fi bine. 

Trecem acum printr-un alt nivel al luptei impotriva virusului, dar vom invinge si de data asta. Am trecut prin multe de cand m-am nascut, iar asta va fi, intr-un final, o simpla amintire. 

Credinta mea e puternica, iar asta m-a ajutat sa depasesc momente dificile. Din pacate, acum nu putem sa ne strangem prietenii in brate. Daca vreodata vei simti nevoia de afectiune, pune mana pe telefon si suna un prieten, o ruda, un vecin. Traim vremuri dificile. Si sunt la fel de grele pentru toata lumea asa ca, daca iesi din casa, ai grija sa porti masca. Daca iti pastrezi un corp sanatos, si mintea ta va fi la fel de sanatoasa. 

Trebuie sa avem grija sa nu uitam de nimeni si sa nu lasam pe nimeni in urma. Trebuie sa avem grija de noi insine, dar si de ceilalti. Nu am fost lasati pe Pamant sa traim numai pentru noi, ci sa traim unii cu altii, unii pentru altii. 

Intodeauna trebuie sa privim spre viitor. Toate astea vor trece, asa cum trec toate... Si ne va fi tot mai bine!", este mesajul femeii in varsta de 107 ani, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea