Social

#despartire #stres #nunta #fericire cuplu #petrecere nunta #cheltuieli nunta

Felul cum petreci la nunta spune cat de fericit vei fi in cuplu

Suma cheltuita pentru organizarea petrecerii de nunta poate spune cat de expus esti unui divort. Asta sustin cercetatorii americani care spun ca o nunta ca-n povesti nu inseamna neaparat o viata de cuplu foarte fericita.

Specialistii de la Universitatea Emory din Atlanta au realizat un studiu potrivit caruia cuplurile care au cheltuit bani multi pe inelul de logodna - intre 2.000 si 4.000 de dolari, sustin cercetatorii - prezinta un risc de divort de 1,3 ori mai mare decat cele care nu au dat atat de multi bani pe acest accesoriu.

Suma ideala este ar fi de 500-1.000 de dolari pentru inel, orice suma sub acest nivel reprezentand, de asemenea, un risc mai mare de despartire, scrie dailymail.co.uk.

Cuplurile care platesc mai mult de 20.000 de dolari pentru nunta au si ele un risc mult mai mare decat cele care cheltuiesc pana in 10.000 de dolari pentru organizarea marelui eveniment.

Potrivit unui studiu realizat de o companie de asigurari, jumatate dintre cupluri declara ca au scapat de sub control cheltuielile pentru organizarea nuntii.

Economistii vad o legatura clara intre riscul de divort si sumele cheltuite: cuplurile care platesc multi bani ajung intr-o dificultate financiara, au datorii si de aici apare stresul.

Sursa foto: crystalspringsweddingblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea