Social

Federatia Italiana i-a reziliat contractul selectionerului Roberto Donadoni

Federatia Italiana de Fotbal (FIGC) a anuntat, joi, ca a reziliat contractul cu selectionerul Roberto Donadoni, dupa eliminarea Italiei din sferturile de finala ale Campionatului European de fotbal din Austria si Elvetia.

"Presedintele Abete s-a intalnit, joi, cu Roberto Donadoni la sediul Federatiei si au facut un bilant al ultimilor doi ani si al evolutiei Italiei de la Campionatul European. Dupa ce i-a multumit lui Donadoni pentru munca depusa in ultimii doi ani, oficialul i-a comunicat antrenorului decizia FIGC de a rezilia intelegerea", se arata pe site-ul oficial al FIGC.

Inainte de Campionatul European, Donadoni semnase prelungirea contractului sau cu Federatia Italiana pentru inca doi ani, dar in noua intelegere era inserata o clauza conform careia una dintre cele doua parti poate rezilia euro 2008, dupa ce a pierdut la penalty-uri in fata Spaniei.

Conform presei sportive italiene, favorit la preluarea postului de selectioner al Italiei este Marcello Lippi.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea