Social

#florin lovin #eugen baciu #fcm bacau #steaua

FCM Bacau asteapta 900.000 de euro de la Steaua

Clubul FCM Bacau vrea sa primeasca de la Steaua 900.000 de euro la plecarea lui Florin Lovin si Eugen Baciu din Ghencea, indiferent daca acestia ar fi transferati sau eliberati de contract.

"Gigi a spus ca trebuie sa imi dea 200.000 de euro daca pleaca Lovin, dar are gargauni la cap daca zice asa. Suma pe care trebuie sa o primim noi in cazul in care Lovin pleaca de la Steaua este de 500.000 de euro. Si daca devine liber de contract , tot atat trebuie sa primim. Nu ma intereseaza ca sunt bani multi. In trecut, Gigi castiga campionate si juca in Liga Campionilor cu jucatori de la noi, in timp ce FCM Bacau retrograda. Acum nici nu se mai pune problema sa renegociem. A venit si jucatorul la mine, dar i-am zis: "Tata, imi pare rau, dar nu pot sa te las sa pleci pe mai putin ", a spus Dumitru Sechelariu, patronul FCM Bacau, citat de Adevarul.

Omul de afaceri se asteapta si la 400.000 de euro in cazul in care Steaua renunta la Eugen Baciu.

Lovin a fost pus pe lista de transferuri, dupa 5 sezoane la clubul din Ghencea, alaturi de care a jucat in peste 130 de partide.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea