Social

#fifa #clasament #fotbal #romania #fc vaslui

FC Vaslui, in primele 100 de echipe europene de club, Nationala pe locul 28 in clasamentul FIFA

Romania este in primele 100 pozitii din lume la fotbal. Formatia FC Vaslui este echipa din Romania clasata cel mai bine in ierarhia intocmita lunar de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului ( IFFHS ), in timp ce nationala Romaniei de fotbal ramane si in aceasta luna pe locul 28 in clasamentul FIFA.

Potrivit clasamentului dat publicitatii de IFFHS, in aceasta luna vasluienii ocupa locul 94, dupa ce in clasamentul anterior a ocupat locul 120. Celelalte echipe coboara sub pozitia 100: CFR Cluj a coborat sapte pozitii, pana pe 110, FC Timisoara a urcat noua locuri, pana pe 142, Steaua a urcat si ea pana pe 162, Unirea Urziceni se afla pe 172, in timp ce Dinamo este pe locul 189.

In fruntea clasamentului IFFHS se afla cele doua finaliste ale Ligii Campionilor, respectiv FC Barcelona si Manchester United, care sunt urmate in clasament de Chelsea, Liverpool, Arsenal si Sahtior Donetk.

Tot astazi a fost dat publicitatii si clasamentul echipelor reprezentative, alcatuit de FIFA. Potrivit acestuia, reprezentativa Romaniei se mentine pe locul 28 in clasament, aflandu-se pe aceeasi pozitie pentru a treia luna consecutiv. "Tricolorii" sunt devansati in ierarhia mondiala de doua dintre adversarele din preliminariile CM 2010 , Franta (locul 10) si Serbia (locul 20), dupa cum noteaza Realitatea TV.

Liderul clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal este campioana europeana Spania, urmata de Olanda si Germania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea