Social

FC Sevilla zdrobeste pe Middlesbrough cu 4-0

O finala a Cupei UEFA in care puteau juca Steaua sau Rapid (sau amandoua) a fost castigata miercuri seara de FC Sevilla . Un 4-0 sec contra lui Middlesbrough, cea mai mare diferenta de scor inregistrata intr-o finala de Cupa UEFA. Nici Maccarone si nici mama lui Maccarone nu a mai putut intoarce acest rezultat clar obtinut de FC Sevilla.

Fabiano a deschis scorul cu o lovitura de cap in minutul 26. Brazilianul s-a inaltat impetuos in careu si a trimis mingea in plasa, cu bara. Portarul Schwarzer nici macar nu a avut timp sa miste.

In repriza a doua, antrenorul Steve McClaren a introdus pe teren arma mortala a lui Middlesbrough: Maccarone, jucatorul care a oprit Steaua din drumul spre finala in minutul 89. Numai ca de data aceasta Maccarone nu a mai fost ce a fost cu Steaua...

Sevilla si-a pastrat forta in atac, in ciuda faptului ca se afla in avantaj. Spaniolii au fost la un pas de 2-0. Adriano a sutat putin pe langa bara, spectaculos.

Boro a raspuns imediat printr-o actiune rapida finalizata de Viduka printr-un sut in Palop, cu toata poarta goala! O imensa ratare pentru englezi, care a fost poate momentul de rascruce al partidei. Un egal ar fi schimbat datele problemei...

Maccarone a fost si el la un pas de gol, un sut din unghi care se ducea parsiv spre vinclul portii celor de la FC Sevilla. Palop a respins in corner, surprins de precizia si traiectoria balonului...

McClaren a plusat pe final si a introdus al patrulea atacant pe teren, Yakubu. Se intampla in minutul 72. Numai ca a fost degeaba si a platit scump. De la un 1-0 stabil, scorul avea sa ia proportii.

Maresca a dublat avantajul Sevillei in minutul 79, la capatul unui contraatac jucat perfect. Portarul Schwarzer a fost fortat sa respinga in fata, acolo unde s-a aflat Maresca. Sut fara probleme, 2-0.

Aceasi Maresca a pecetluit soarta finalei si a aratat cum se face pentru ca Middlesbrough sa nu mai revina de la un 0-2, asa cum eliminase pe FC Basel si pe Steaua. Simplu: nu te aperi si le mai dai doua.

Maresca a dus scorul la 3-0 printr-un sut puternic, din afara careului, in minutul 85. In minutul 89, Kanoute a semnat golul de 4-0, umilinta lui Middlesbrough fiind completa, iar razbunarea Stelei poate putin mai dulce...

Sa speram ca la anul echipele noastre vor fi si ele acolo, pentru a se razbuna singure...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea