Social

Farul-Rapid 0-0: Adio, Liga Campionilor!

Daca pana la partida cu Farul rapidistii aveau sanse mici de a mai prinde locul doi, egalul scos sambata seara la Constanta a facut misiunea una de-a dreptul imposibila. Cu un George Curca in zi de gratie, portarul gazdelor amintind de paradele din zilele bune, „rechinii” au reusit un 0-0 datator de sperante, oferindu-i lui Marian Rada primul insucces pe banca giulesteana.

Farul a inceput mai bine partida, sutul lui Voiculet din minutul 2 punandu-l in dificultate pe Andrade, portarul rapidist respingand in corner. Goalkeeper-ul brazilian s-a evidentiat din nou in minutul 8, cand a scos un nou sut al constantenilor, trimis de aceasta data de Bacila.

Oaspetii si-au aratat si ei coltii in minutele 13 si 15, dar George Curca nu a avut probleme la suturile trimise de Emil Dica si de Cesinha. Rapidul a controlat in mare parte ultimele minute ale reprizei intai. Din pacate pentru ei, au avut ghinion la finalizare, tabela ramanand neschimbata pana la pauza.

Dupa iesirea de la cabine, spectacolul fotbalistic a lipsit cu desavarsire. Todoran in minutul 50 si Nicolae Grigore, sase minute mai tarziu, au semnat primele ocazii ale mitanului, fara efect insa pe tabela de marcaj. Introdus pe teren in minutul 62, Daniel Pancu a adus un suflu nou atacurilor giulestene. In minutul 67, a prins un sut de la distanta, aparat insa de Curca.

Dupa doar cateva secunde, idolul rapidistilor a realizat o actiune de toata frumusetea, deschizandu-l superb pe Cesinha. Din pacate pentru elevii lui Marian Radu, portarul Farului s-a aflat in zi de gratie, iesind dintre buturi si respingand de la picioarele brazilianului.

Cea mai importanta faza a partidei a avut loc in minutul 73. „Ingalbenit” pentru a doua oara, Costin Lazar a fost eliminat pe buna dreptate de centralul Aurelian Bogaciu . Aflati in superioritate numerica, constantenii au prins curaj si au fortat golul. Au avut doua ocazii mari.

Prima, in minutul 85, cand Emil Nanu a incercat o finalizare fantezista, cu calcaiul. A doua, in ultimele secunde de joc, cand Gerlem a scapat singur-singurel cu Andrade. Din pacate pentru „rechini”, totul s-a demonstrat a fi in zadar, tabela ramanand neschimbata pana la ultimul fluier al lui Bogaciu . 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea