Social

# proba costum de baie #concurs miss #miss world #concurs frumusete

Fara costum de baie din 2015! Cine si de ce a luat aceasta decizie controversata

Incepand cu anul urmator pretendentele la titlul de cea mai frumoasa femeie din lume nu vor mai defila in costume de baie, au anuntat organizatorii concursului Miss World.

Într-un interviu acordat în revista Elle, Julia Morley, preşedinta Miss World Organisation, care organizează acest concurs, a declarat: "Nu avem neapărată nevoie să vedem femei care se plimbă prin faţa noastră în bikini. Acest lucru nu aduce nimic bun femeilor. Nu aduce nimic bun pentru niciunul dintre noi. Nu-mi pasă dacă cineva are un fund cu cinci centimetri mai mare decât altcineva. Nu ne uităm la fesele lor. Noi ascultăm cu adevărat ceea ce ne spun concurentele".

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, soţul Juliei Morley, în prezent decedat, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit "Festival Bikini Contest". Însă, recent organizatorii au considerat că proba costumelor de baie este arhaică şi inutilă, relateaza Mediafax.

Ca urmare, organizatorii Miss World au ales să nu difuzeze la televiziune în ultimii ani proba costumelor de baie, iar concurentele au defilat în bikini într-un spaţiu privat, doar în faţa membrilor juriului.

Începând din 2015, această probă va fi eliminată complet din programul concursului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea