Social

#institutul matei bals #proces #paul tecuceanu #toni tecuceanu

Familia lui Toni Tecuceanu a dat in judecata Institutul Matei Bals

Rudele actorului a dat in judecata si pe medicul Adrian Streinu Cercel, informeaza Realitatea.net. Familia lui Toni Tecuceanu solicita dosarul medical al actorului si cere daune de un leu.

Pe langa aceste cereri, fratele actorului a solicitat Institutului "Matei Bals" sa-i comunice numele si functiile tuturor medicilor care l-au consultat, diagnosticat si tratat pe Toni Tecuceanu intre 25 decembrie 2009 si 5 ianuarie 2010, perioada in care acesta a fost internat in institutie.

De asemenea, acesta a mai solicitat si numele medicului care a confirmat necropsia actorului si sa i se spuna si daca institutul are incheiata asigurarea de raspundere civila.

Initial, medicii au spus ca actorul a murit din cauza gripei noi, cauzata de virusul pandemic AH1N1. Dupa ce s-a spus ca este prima personalitate rapusa de virusul AH1N1 , ulterior, a aparut informatia potrivit careia Toni Tecuceanu ar fi decedat din cauza unei infectii din spital.

Mai exact, la 31 de zile de la decesul actorului in varsta de 37 de ani, familia a primit dosarul medical in care se mentioneaza prezenta bacteriei , contractata dintr-un aparat de ventilatie de la sectia de Terapie Intensiva .

Toni Tecuceanu a murit pe 5 ianuarie 2010, la Institutul "Matei Bals" din Bucuresti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea