Social

Falanga PRM din PD

Ex-peremistul Ciocilteu s-a alaturat si el grupului PD din Camera. E al saselea fost peremist care completeaza galeria racolatilor din PD. Racolatii au in comun apetitul pentru afaceri, doi sint migratori pursinge, iar restul sint la prima tradare.

Alexandru Ciocilteu face parte din acelasi grup care a plecat din PRM alaturi de Corneliu Ciontu in iunie anul trecut. Nu s-a decis inca daca va deveni si membru al democratilor, insa spune ca se va decide intr-o saptamina. Intre 1997 si 2000 a fost membru PNTCD, indeplinind, in perioada guvernului CDR, functiile de secretar de stat in Ministerul Sanatatii si presedinte al CNAS. In 2003 a intrat in PRM. Este directorul Spitalului clinic de urgenta Sfintul Ioan, seful Clinicii de nefrologie cu acelasi nume si seful Catedrei de nefrologie a Universitatii de Medicina Carol Davila.

Bogdan Cantaragiu are strand

In virsta de 32 de ani, el este la primul mandat de deputat. A intrat in Parlament pe listele PRM in judetul Arad. A parasit partidul lui Vadim Tudor in iunie anul trecut, o data cu grupul Ciontu. A intrat in PD la inceputul acestei luni. Este un prosper om de afaceri in domeniul imobiliarelor. Este proprietarul Strandului Tineretului din Buftea.

William Brinza, patron de presa

Deputatul William Brinza se afla si el la primul mandat. A intrat in Parlament tot pe listele PRM, dar in judetul Prahova . Este proprietarul trustului de presa Willis Media din Ploiesti, care cuprinde o televiziune, radio, presa scrisa si presa electronica. Presa scria, in urma cu citeva luni, ca o firma controlata de el a cistigat licitatia pentru deratizarea Palatului Parlamentului. A parasit PRM o data cu grupul Ciontu in iunie anul trecut si, la inceputul acestei luni, s-a afiliat grupului PD din Camera Deputatilor. Nu s-a inscris inca in partid, dar spune ca va face acest lucru cind ii va permite timpul.

Dan Grigore, tinar si afacerist

In virsta de 23 de ani, Dan Grigore a ajuns deputat pe listele electorale ale PRM in judetul Ialomita. In iunie 2005, a parasit PRM o data cu grupul care l-a sustinut pe Corneliu Ciontu. Are afaceri in domeniul turismului, imobiliarelor si plasarii fortei de munca. La inceputul acestei luni, a anuntat ca intra in PD si ca va activa in grupul parlamentar al democratilor.

Dumitru Puzdrea, bogat si hartuit

Unul dintre cei mai bogati parlamentari, Dumitru Puzdrea a intrat acum citiva ani in PRM, plingindu-se ca e supus unei hartuiri sistematice din partea presei din cauza celebrului sau angro din spatele Casei Presei. La mijlocul anilor 90, a fost acuzat ca firma sa, Universal Trade Company, si-a construit ilegal centrul angro, intrucat constructia a fost ridicata pe conductele de apa ale Bucurestiului. Puzdrea a platit de mai multe ori trupe de bodyguarzi care s-au impotrivit deciziei Primariei Bucuresti de a darima cladirea. In cele din urma, a cistigat procesele ce i-au fost intentate de catre Primaria Capitalei. Este cunoscut drept unul dintre cei mai importanti finantatori ai PRM. A parasit partidul anul trecut in iunie si s-a inscris in PD la inceputul acestei luni, dupa o perioada de independenta.

Liga, portret de traseist

Dan Liga este portretul traseistului politic. S-a remarcat in calitate de consilier al lui Traian Basescu in perioada primului mandat de primar al Bucurestiului. Mai apoi a fost ales seful filialei sectorului 5 a PD. A plecat din PD cu mare scandal, denuntind tirania cuplului Basescu-Boagiu si a intrat in PRM, unde a fost numit presedinte la filiala Giurgiu, unde fusese si deputat. A creat un mare scandal cind a desfiintat intreaga filiala PRM de acolo. A parasit si PRM pentru PC. Imediat dupa ce l-a adus in partid, Dan Voiculescu l-a anuntat drept presedintele filialei Bucuresti a partidului, in locul vicepremierului Gheorghe Copos . La scurt timp a demisionat si din PC, aruncind vina pe seama lui Copos, despre care spunea ca l-a sapat. La inceputul acestei luni a revenit in PD .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea