Social

#fonduri europene #afacere #curs

Faci un curs de formare profesionala si primesti bani pentru inceperea unei afaceri

Cursurile gratuite de formare profesionala iti pot aduce si bani pentru inceperea unei afaceri. Un absolvent de curs poate primi pana la 4.700 de euro!

La Cursuri se pot inscrie atat tinerii absolventi de facultate cat si bugetarii ramasi fara loc de munca. In urma cursului, absolventii pot primi finantare pentru inceperea unei afaceri de pana la 20.000 lei (circa 4.700 euro).

Cursurile vor fi organizate cu fonduri europene de catre firme specializate de formare profesionala , ONG-uri sau de institutii publice precum Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

"Cei care depun proiecte pentru accesarea fondurilor europene in domeniul resurselor umane vor trebui sa specifice cum vor alege persoanele care vor fi instruite, din ce zona le vor selecta, ce fel de cursuri vor organiza", au explicat, pentru Gandul, reprezentantii Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU ).

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea