Social

#craciun #ajutor #batrani

Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna

Misiunea speranta pentru Romania organizeaza proiectul "Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Iarna" prin care vrea sa aduca un strop de speranta si bucurie in inimile a aproximativ 30 de familii de batrani, unii singuri si foarte saraci.

Proiectul costa in livrarea de pachete consistente de sarbatori, cu alimente si fructe. Familiile ajutate sunt in atentia Misiunii de mai multi ani. In timpul anului nimeni nu se intereseaza de ele, nu le viziteaza, nu le asculta povestea de viata, de aceea Sarbatorile de Iarna sunt ocazia unica pentru ca aceste inimi sa fie mangaiate.

O mana intinsa pentru aceste persoane poti oferi si tu. Daca doresti sa participi pentru ai ajuta pe acesti batrani, poti sustine cu alimente sau fonduri pentru aceste pachete.

Pentru detalii, poti contacta Misiunea Speranta pentru Romania la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@gmail.com sau tel:0766 365 833 sau 0749 402 098.

Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face de acum in contul direct al Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania:

Cont in RON: RO 39 RZBR 00000 60012042338 deschis la Raiffeisen Bank sucursala Ch Cris.

Ajuta un batran sa aiba cu ce se incalzi la iarna

Un alt proiect al Misiunea Speranta pentru Romania este "Ajuta un batran sa aiba cu ce se incalzi la iarna". Proiectul, care se desfasoara de patru ani, ar urma sa ajute in acest an 15 familii care nu au cu ce se incalzi la iarna. Sunt batrani singuri sau familii care au venituri foarte mici iar ajutorul nostru este o ameliorare a nevoile lor.

Fiecare familie ar avea nevoie de 500 de RON a cumpara lemne de foc. Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face de acum in contul direct al Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania:

Cont in RON: RO 39 RZBR 00000 60012042338 deschis la Raiffeisen Bank sucursala Ch Cris.

Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania ofera contracte de sponsorizare pentru firmele interesate de donatii pentru ambele proiecte umanitare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea