Social

#zapada gradina #freza de zapada #curatare zapada #zapada

Fa-ti poteca prin zapada!

Iarna se poate dovedi a fi o bataie de cap pentru mai multe persoane din cauza zapezii care se asterne peste tot. Chiar daca cea mai mare dificultate o intampina soferii, acestia au mare noroc cu autoritatile care se ocupa de dezapezirea soselelor si a strazilor principale. Insa, ce ramane de facut pentru cei care nu detin o masina si zapada le-a blocat accesul din casa?

Intr-adevar, este o problema care poate fi remediata folosind metode traditionale precum lopada si un sac de sare, insa acestea nu sunt intotdeauna eficiente si ocupa prea mult timp pentru a face o alee pentru a te deplasa. Este o problema in special pentru cei care trebuie sa duca copiii la scoala si nu detin un autovehicul.

De aceea, este indicat sa folosesti o freza de zapada care sa arunce nametii de o parte si de alta pentru a face trecerea mai usoara. Astfel de utilaje le putem gasi pe site-ul magazinului online magazinul-de-piese.ro, care ofera o multime de alte produse la preturi de senzatie.

Magazinul este specializat si recunoscut de foarte multe persoane care lucreaza in domeniu, ca fiind o sursa sigura de unde poti achizitiona unelte de calitate, la preturi convenabile.

Tot de pe acest site am cumpart si pentru mine o freza de zapada, care s-a dovedit a fi foarte eficienta in aceasta iarna. Am fost indeajuns de inspirat sa cumpar freza la inceputul lunii decembrie, cu o saptamana inainte ca zapada sa se asterne.

Si cum anul acesta a nins foarte mult, freza de zapada a sosit la fix. Reusesc sa curat foarte rapid fara nici un efort. Modelul de freza pentru zapada pe care l-am cumparat se numeste Texas ST1300.

Chiar daca este clasificata ca o mini freza, acest model reuseste sa dezapezeasca foarte bine. Texas ST1300 este usor de folosit datorita faptului ca are o greutate de numai 5 kg, dar care este dotata cu un motor de 1300W si poate curata pana la 120m2/h.

Tipul de motor este electric, ce functioneaza la tensiune monofazata de 230V. Latimea de lucru pe care o acopera este de 26 cm, iar inaltimea de lucru de 11 cm. Are o distanta de aruncare curprinsa intre 2 cm si 5 cm, iar capacitatea de curatare este de 120 de metri patrati intr-o ora.

Acest tip de freza este practica si atat de usor de folosit, incat imi las si sotia si copiii sa o foloseasca, deoarece nu exista riscul de a se rani.

Gama de freze de zapada, prezenta pe site-ul magazinului de piese este variata si acopera nevoile oricarui client.

Freza de zapada Texas ST1300 va permite utilizatorului sa indeparteze zapada in cel mai scurt timp posibil, fara sa depuna foarte mult efort.

Consider ca acest produs nu trebuie sa lipseasca din gopodaria nimanui, deoarece stratul de zapada se pote dovedi foarte periculos mai ales pentru masini.

Magazinul-de-piese.ro poate sa ofere cele mai bune oferte pentru produse de top, de la producatori renumiti.

Iarna aceasta zapada nu avut nicio sansa datorita frezei de zapada Texas ST1300 !

                                                                                                                                                                         Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea