Social

#imprimare pungi #pungi #pungi reclama

Fa-ti cunoscuta afacerea cu ajutorul pungilor personalizate!

Pungile personalizate reprezinta un mijloc mobil de reclama pentru afacerea si produsele dumneavoastra. Total Gama Prod produce si distribuie pungi biodegradabile si din plastic, pungi tip maieu si pungi tip banana personalizate.

Cu ajutorul pungilor personalizate va puteti face cunoscut brandul intr un mod practic si ieftin. Producem sacose si pungi personalizate pentru farmacii, magazine alimentare, cofetarii precum si pentru alte magazine.

Producem si distribuim pungi biodegradabile si din plastic personalizate. Pungi farmacie pentru produse farmaceutice, pungi pentru cumparaturi, sacose plastic personalizate utilizate in magazinele alimentare.

In ultimii ani numele Total Gama Prod a fost asociat cu pungi personalizate, firma noastra fiind una dintre cele mai mari firme de profil din tara.

Total Gama Prod va ofera pungi tip maieu si pungi tip banana personalizate din plastic sau pungi biodegradabile la cele mai bune preturi la o calitate superioara.

Conform legislatiei in vigoare, pungile biodegradabile personalizate sunt produse din resurse regenerabile si sunt scutite de plata ecotaxei, in valoare de 0,1 lei/bucata + TVA.

Pe langa avantajul de a fi scutite de plata ecotaxei, pungile biodegradabile personalizate de tip maieu si pungile biodegradabile de tip banana se pot produce la aceleasi dimensiuni ca si pungile din plastic si sunt cele mai ieftine de pe piata.

Preturile pungilor biodegradabile personalizate se calculeaza in functie de dimensiuni, imprimare, grosime si nu in ultimul rand in functie de cantitate.

Cu cat cantitatea este mai mare cu atat pretul pungilor este mai mic. Cu cat sunt mai multe culori la imprimare cu atat pretul pungilor creste. Acceasi regula este si la grosimea foliei, cu cat folia pungilor este mai groasa cu atat pretul creste.

Cantitatea minima pentru o comanda de pungi personalizate la maxim 3 culori este de 5000 bucati, iar pentru pungile biodegradabile personalizate la maxim 6 culori, de minim 10000 buc.

De asemenea, pungile biodegradabile personalizate se pot imprima, ca si sacose din plastic, cu una pana la 6 culori, pe o fata sau pe ambele fete. La prima comanda se plateste separat cliseele flexografice care se pot refolosi gratuit la urmatoarele comenzi.

Dimensiunile pentru pungi biodegradabile personalizate de tip maieu variaza de la 23x35cm, la maxim 40x60cm, iar pentru pungi biodegradabile de tip banana de la 22x30cm, la 60x60cm.

Producem pungi farmacie personalizate din plastic si pungi biodegradabile pentru produsele farmaceutice. Dimensiunea standard pentru pungile farmacie este de 23x35 cm pentru cele tip maieu si de 22x30 cm pentru cele tip banana.

Avem pe stoc pungi farmacie imprimate la o culoare, verde, avand imprimata crucea specifica farmaciilor. Pungile personalizate de farmacie cu sigla clientului se fac numai la comanda.

Oferim transportul gratuit indiferent de comanda in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si in alte orase mari din tara.

Pe langa toate aceste avantaje, termenul de livrare este de 5-7 zile pentru pungile imprimate si de 2-3 zile de la comanda pentru cele neimprimate.

Avem un departament de grafica unde va putem ajuta la conceperea machetei grafice pentru imprimare, gratuit, indiferent de comanda.

Asteptam comenzile dvs. pe comenzi@pungi-personalizate.com sau la 0740008393.

Despre Total Gama Prod

Total Gama Prod produce si distribuie pungi maieu din plastic personalizate, pungi din plastic tip banana precum si pungi biodegradabile personalizate. Livram gratuit pungile personalizate in Bucuresti si in cele mai mari orase din tara.

Citeste mai mult: Pungile maieu ajuta la personalizarea afacerii si protejeaza mediul inconjurator

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea