Social

#chestionar auto #carnet auto #examen auto

Fa chestionare auto! Intra pe e-drpciv.ro!

Te pregatesti pentru sustinerea examenului de sala in vederea obtinerii permisului auto? Ai mari emotii fiindca de cate ori l-ai dat ai picat? Te sfatuim sa te calmezi si sa incerci sa-ti stapanesti emotiile. Totul o sa fie foarte bine daca intri pe e-drpciv.ro.

Daca urmezi exemplul persoanelor care si-au facut cont pe site si au facut chestionare auto, vei reusi cu siguranta sa obtii punctaj maxim la sala. Daca nu ai auzit pana acum de acest site, iti putem spune ca este o platforma online creata cu scopul de a-i ajuta pe cei care se pregatesc pentru sustinerea examenului de sala la drpciv, sa invete mult mai usor.

Site-ul este astfel conceput incat sa faciliteze invatarea si sa permita persoanelor ca tine sa obtina punctaj maxim la examen.

In acest scop, reprezentantii site-ului au implementat un concept aparte. Este vorba despre un mediu de invatare foarte bine gandit si pus la punct. Ce presupune mediul de invatare? Presupune retinerea intrebarilor la care utilizatorii au raspuns gresit si salvarea sesiunii de intrebari pentru o reluare ulterioara.

Datorita acestui mediu de invatare, acumularea cunostintelor este foarte usoara. Pentru o pregatire temeinica este indicat sa faci mediul de invatare de doua ori. iti recomandam sa citesti cursul de legislatie, codul rutier simplicat, regulamentul simplicat si indicatoarele si marcajele, cu mare atentie.

Chiar daca reprezentantii site-ului au eliminat din cod si din regulament unele paragrafe care nu erau asa importante pentru obtinerea permisului auto categoria B, este bine sa citesti toate informatiile disponibile.

Dupa ce ai invatat legislatia trebuie sa incepi sa faci chestionare drpciv pana ridici indicatorii de performanta pe verde. Ce rol au indicatorii de performanta? Acesti indicatori care se calculeaza la finalul fiecarui chestionar, iti arata cat de pregatit esti si iti pot spune cu mare precizie care este punctajul pe care il vei obtine la sala. Ei se calculeaza tinandu-se cont de un algoritm dezvoltat de echipa acestui site.

Este interesant, nu-i asa? si asta nu e tot. Crearea unui cont devine si mai interesanta daca iti suni instructorul si il rogi sa-si faca cont pe site. Echipa e-drpciv.ro a creat pentru acestia o sectiune speciala numita Instructori Auto.

De ce? Pentru a da posibilitatea acestora de a monitoriza pregatirea elevilor. Este binecunoscut faptul ca exista foarte multi instructori care nu monitorizeaza pregatirea elevilor inainte ca acestia sa mearga la examen. Rezultatul? Pregatirea superficiala a elevilor care duce la picarea cu brio a examenului de sala.

Ti se pare cunoscut acest lucru? Ti s-a intamplat si tie un astfel de lucru? Ei bine, daca vrei sa iei mai repede permisul auto, trebuie sa iei masuri.

Asadar, suna-ti instructorul si roaga-l sa-si faca cont. Spune-i ca inscrierea pe site este gratuita. Este singurul site care ofera aceasta facilitate. Dupa ce isi face cont, spune-i sa-ti genereze un cod de activare. Generarea codului este tot gratuita, instructorul tau nu va trebui sa plateasca nimic. Din momentul in care iti genereaza codul tu vei putea utiliza in mod gratuit site-ul pe baza codului oferit.

In momentul in care il rogi sa se inscrie pe site si sa genereze un cod de elev pentru tine iti vei da seama daca vrea sa te ajute, daca vrea sa stie cat de bine te pregatesti pentru examen, unde inveti, cat si cum inveti. Implicarea sa in procesul de obtinere a permisului auto iti va demonstra daca a vrut doar sa-ti ia banii pe orele practice sau chiar si-a dorit sa te pregatesti cum se cuvine pentru examen.

Exista tot felul instructori, mai buni sau mai putini. Cei buni isi doresc foarte mult ca elevii lor sa ia sala cu punctaj maxim si isi dau tot interesul pentru ca acest lucru sa se intample. Nu sunt insa toti oamenii la fel. Alegerea instructorului potrivit depinde doar de tine. Poti sa ai ghinion sau poti avea noroc.

Important este ca tu sa intri pe site si sa faci chestionare auto drpciv. Urmand exemplul celor peste 500.000 de utilizatori vei vedea ca de data aceasta norocul iti va surade. in sfarsit vei lua sala, si nu oricum, ci cu punctaj maxim. Succes!

PS: Atunci cand acest lucru se va intampla, nu uita sa recomanzi e-drpciv.ro si altor persoane care isi doresc sa ia sala cu punctaj maxim.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea