Social

#bary madlener #ue #romania

Extremistii olandezi vor sa ne dea afara din UE

Europarlamentarul olandez Barry Madlener sustine ca Uniunea Europeana s-a extins prea mult si ca Romania nu ar trebui sa faca parte din ea deoarece nu indeplineste criteriul luptei impotriva coruptiei.

Barry Madlener, reprezentantul Partidului Libertatii din Olanda in Parlamentul European, este unul dintre sustinatorii unei Europe mai mici si mai puternice.

Partidul din care face parte, condus de extremistul Geert Wilders , sustine iesirea Romaniei si Bulgariei din UE, oprirea aderarilor si stoparea "islamificarii Europei".

"Nu suntem impotriva Romaniei. Noi iubim Romania, dar aveti o mare problema cu coruptia. Si nu ati indeplinit cererile care s-au facut pentru acceptarea in Uniune si, dupa parerea mea, Romania nici macar nu trebuia sa fie acceptata in acest parteneriat. Dar inca o data, noi nu suntem impotriva Romaniei. Noi gandim ca nici Croatia nu poate fi membru, noi nu vrem niciun nou membru pentru ca Europa a devenit prea mare, si acesta este motivul pentru care nu vrem", a explicat Barry Madlener pentru Evenimentul Zilei.

Principala acuzatie adresata de extremistii olandezi este coruptia, motiv pentru care Wilders a militat impotriva aderararii Romaniei si continua sa militeze pentru excluderea tarii noastre si a Bulgariei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea