INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Expozitii, teatru si sporturi extreme, la FanFest

FanFest 2007 isi continua traditia de festival verde in aer liber, care ofera evenimente live. Cea de-a patra editie a festivalului va reuni activitati pe teme de mediu, in perioada 24-26 august, la Rosia Montana. Programul FanFest 2007 reuneste mai multe sectiuni, precum FanFest Art (expozitii, sculptura in fan, teatru, concerte), Activism (workshopuri si seminare pe temele: organisme modificate genetic , energii alternative , schimbari climatice ; programe de colectare selectiva si reciclare a deseurilor etc.), FanFest Extrem (fan-jumping, panou de catarat, mountain-bike). Concertele care se vor desfasura pe parcursul celor trei seri de festival, sustinute pro-bono de trupele participante, reprezinta un bonus pentru iubitorii de natura. Vor concerta, printre altii, A.G. Weinberger (blues), Blazzaj (acid jazz), Luna Amara (alternative metal), Du-te Vino (alternative/ jazz/ funk), The Others (fusion funk), Travka (alternative), Oliver (alternative), Target (hardcore), Oranj (alternative). (continuarea in Business Standard )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea