Social

#explozie Tianjin #explozie China #explozie

Explozie puternica! Zeci de morti si sute de raniti VIDEO

Orasul-port Tianjin, din nordul Chinei, a fost ieri zguduit de explozie puternica. S-au inregistrat 44 de morti si peste 500 de raniti. Medicii spun insa ca le este imposibil sa mai tina evidenta ranitilor. Echipele de salvare nu exclud ca sub ruine sa se afle inca oameni.

 

Explozia a avut loc in jurul orei 23.30 (16.30 GMT) cand a fost auzit un zgomot asurzitor, iar flacarile au luminat cerul, ridicand nori de praf la zeci de metri in aer. Aparent, explozia s-a produs la un depozit de substante inflamabile, iar sute de persoane ar fi fost spitalizate, anunta agentia oficiala de presa Xinhua News Agency

Televiziunea Centrala Chineza relateaza ca explozia s-a produs in timpul transportului unei incarcaturi de explozibili. in inregistrarile video ale incidentului se pot vedea flacari ridicandu-se pe cerul intunecat.

Cele mai dure imagini sunt cele in care parinti raniti alearga cu copiii raniti in brate, pentru a-i duce la spitalele din apropiere, relateaza BBC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea