Social

#explozie cazuri coronavirus #cazuri noi coronavirus #coronavirus

Explozie de cazuri noi de coronavirus! Care este cauza?

In ultimele zile, numarul de cazuri noi de infectii cu noul coronavirus a crescut simtitor. Ieri, 14 iunie, s-au semnalat 320 de cazuri noi. Un numar urias, avand in vedere ca in urma cu doua saptamani scazusem la sub 150 de cazuri.

Acestea sunt efectele pe care le-a avut relaxarea in ultimele zile, moment in care oamenii au inceput sa se adune din nou in grupuri mari si sa uite de pericolul la care se expun.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat de ce a explodat numarul de cazuri noi de coronavirus, din Romania.

“Ganditi-va ca am avut doua weekenduri largi, mari, de vineri pana luni seara, si am avut si o aglomerare in diferite zone ale tarii. Acum avem o accentuare a transmiterii comunitare, ma refer nu exponential, dar am avut o crestere.

Acum noi ne pregatim de a treia sesiune de relaxari si trebuie sa ne gandim ca in urmatoarea perioada va creste, dar controlabil, numarul de cazuri, de aceea ne trebuie si starea de alerta”, a declarat Nelu Tataru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea