Social

#Teresa Romero #vindecare ebola #tratament ebola #ebola

Exista o speranta! O femeie bolnava de Ebola s-a vindecat!

Teresa Romero, in varsta de 44 de ani, prima persoana care a fost contaminata cu Ebola in afara Africii, nu mai prezinta virusul, a anuntat Guvernul Spaniei, potrivit evz.ro.

Teresa Romero este asistenta la un spital din Madrid si a luat virusul dupa ce a tratat doi misionari ce fusesera repatriati in august si septembrie si care au decedat la scurt timp. Dupa mai multe saptamani de spitalizare si tratament, ultimele rezultate ale testelor efectuate au fost negative, fapt care le da medicilor o speranta ca maladia care se extinde cu repeziciune ar putea fi tratata la scara larga.

15 persoane, printre care si sotul asistentei, care au avut contact cu aceasta se afla sub observatia specialistilor. Ele "nu prezentau simptome" ieri, potrivit comunicatului citat de evz.ro.

13 studenti de origine africana si care invata la Universitatea din Cluj au fost pusi sub observatie medicala de catre autoritatile romane. Ei au fost acasa in aceasta vara, iar medicii se tem sa nu fie infestati cu Ebola.

Peste 4.500 de persoane au murit doar in Africa de la declansarea epidemiei.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea