Social

#case saraci #case lux #milionar #china #generozitate

Exemplu de generozitate. Construieste case de lux si le doneaza saracilor

Un milionar chinez a daramat un intreg cartier de case din lemn din orasul sau natal si a construit in schimb blocuri si vile moderne pentru locuitori, scrie dailymail.co.uk.

Xiong Shuihua a asfaltat si strazile din zona, pentru ca totul sa arate perfect. Barbatul, care castiga milioane de dolari din afacerile cu otel, a povestit ca in copilarie, el si familia sa au fost mereu tratati bine de oamenii din oraselul Xinyu, asa ca a decis sa le intoarca favoarea.

72 de familii au primit cate o casa nou-nouta, cu tot ce ii trebuie. Mai mult, 18 familii alaturi de care a copilarit au primit vile in valoare totala de aproape 8 milioane de dolari. Omul de afaceri le-a promis si cate trei mese pe zi locuitorilor mai in varsta sau celor care au venituri foarte mici.

"Am mai multi bani decat pot cheltui si nu am vrut sa uit de unde am plecat. Intotdeauna imi platesc datoriile si am vrut sa ma asigur ca oamenii care ne-au ajutat pe mine si familia mea isi vor primi rasplata", a marturisit barbatul.

Fostii sai vecini sunt incantati de darul primit. "Ii tin minte pe parintii lui. Erau oameni cu suflet bun carora le pasa si de altii, asa ca e formidabil ca si baiatul lor le-a dus mai departe bunatatea", a marturisit o femeie in varsta de 75 de ani.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea