Social

#garda de mediu #comisariat garda de mediu #comisari garda de mediu

Executivul a decis desfiintarea tuturor comisariatelor Garzii de Mediu

Executivul a decis, in urma sedintei de miercuri, sa desfiinteze cele opt comisariate ale Garzii Nationale de Mediu, a anuntat Andrei Zaharescu, purtatorul de cuvant al Guvernului.

Masura figureaza intr-o ordonanta de urgenta privind modificarea unor acte normative din domeniul protectiei mediului si padurilor.

"Modificarile propuse debirocratizeaza institutiile, prin simplificarea circuitului decizional si dispunerea cu celeritate a activitatii de control si de emitere a actelor de reglementare. Astfel, in cadrul Garzii Nationale de Mediu se desfiinteaza cele opt comisariate regionale, iar personalul va fi preluat in cadrul institutiilor nou create pe functii echivalente cu respectarea drepturilor salariale", a declarat Zaharescu.

Purtatorul de cuvant al Guvernului a precizat ca adoptarea acestei ordonante duce la reducerea cheltuielilor publice. Se estimeaza ca prin aceasta reorganizare se vor face economii bugetare anuale de circa 305.000 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea