Social

#evoMAG #reduceri #promotii #premii

EVOluam impreuna – 11 ani de evoMAG – incepand cu 11 mai, 11 zile de super promotii si premii!

Pe 5 mai 2005 primea numar de inmatriculare la Registrul Comertului – SC Evolution Prest Systems S.R.L, compania care detine brandul evoMAG. Cu ocazia celor 11 ani de evoMAG vom pune la dispozitia cumparatorilor peste 8.300 de produse aflate la reducere, care vor beneficia de transport gratuit si premii in valoare de peste 13.000 lei pentru cei care achizitioneaza de minimum 100 de lei.

”Datorita cumparatorilor nostri, suntem in al unsprezecelea an de existenta a evoMAG. Multumim foarte mult celor care achizitioneaza produse de la noi, am reusit sa fim unul dintre cele mai importante magazine online din România prin straduinta de a veni in intâmpinarea nevoilor clientilor nostri, clienti care, totodata, ne motiveaza sa ne imbunatatim continuu serviciile.

Am reusit sa ajungem aici muncind in echipa, alaturi de niste oameni fantastici care au crezut in evoMAG si in potentialul sau. 11 ani de prezenta pe piata de comert electronic din România reprezinta, in acelasi timp, si o provocare foarte mare. in tot acest timp unul dintre obiectivele noastre a fost sa oferim clientilor produse exclusive in materie de tehnologie dar si servicii de calitate, cât mai aproape de asteptarile lor.

Investim continuu in tehnologie, iar in ultimul an am reusit sa implementam certificatul de securitate pentru site si, in plus, am relansat aplicatia mobila a evoMAG, nu doar cu un design imbunatatit dar si cu functionalitati noi.

Pe lânga investitia in tehnologie, anul acesta am pus accent si pe dezvoltarea categoriei de produse sport&fitness, ca urmare a trendului pe care l-am observat in ultimul timp, oamenii fiind mult mai atenti cu privire la ceea ce manânca, cum petrec timpul liber etc”, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

11 ani de evoMAG in cifre:

-valoarea totala comenzi: 508 milioane lei

-comenzi totale:610.000

-branduri disponibile in portofoliu:2550

-numarul categoriilor de produse :20

-numarul angajatilor:62(5 in 2005)

-numarul apelurilor in call center in perioada 2008-2015:peste 610.000

Momente definitorii pentru evoMAG:

-2007:anul in care s-a atins primul milion de euro din vanzari

-2009-2010:au avut loc primele restructirari

-2011:evoMag organizeaza primul Black Friday

-2011: are loc achizitia Watchshop.ro

-2014:are loc mutarea intr-un nou sediu si inaugurarea unui showroom de 200 metri patrati, in urma unei investitii de 100.000 euro

-2014:are loc trecerea la o noua platforma cu o nou tehnologie care asigura scalabilitatea business-ului in viitor

-2014: introducerea de noi categorii de produse in portofoliu -auto,decoratiuni interioare,securitate si electrocasnice mari

-2015:cel mai reusit Black Friday pe care l-am organizat: coletele au ajuns in timp record la cumparatori, pentru o parte din cumparatori, chiar in aceeasi dimineata in care s-au efectuat comenzile.

Cu ocazia celor 11 ani, venim in intâmpinarea celor care vor sa cumpere de la evoMAG. Astfel, in perioada de desfasurare a campaniei: 11 - 21 mai, pentru produsele din campanie, asiguram transportul gratuit. Totodata, evoMAG da posibilitatea cumparatorilor sa achite produsele in rate (oferim pâna la maximum 36 de rate)[2].

Pentru Bucuresti, cei care vin sa ridice comanda din showroom, vor putea beneficia de transport gratuit cu aplicatia Uber in valoare de 25 de lei[3] (oferta valabila doar pentru utilizatorii noi de Uber, iar codul de reducere este EVOMAG11).

Pâna pe 21 mai, evoMAG pune la dispozitia clientilor mii de produse cu reduceri de pâna la 75%. Astfel, evoMAG sarbatoreste 11 ani printr-o campanie aniversara cu reduceri mai mari decât de Black Friday: 70% la articolele sport & fitness, 28% la laptopuri, 45% la televizoare, 50% la componente PC, 50% la telefoane mobile, 29% la sisteme desktop, 75% la accesorii mobile, 50% la smartwatch-uri, 40% la tablete, 70% electrocasnice, 60% la produsele de ingrijire personala si multe altele! Oferta completa si reducerile practicate in aceasta perioada pot fi accesate la https://www.evomag.ro.

Mai mult, prin tragere la sorti, cumparatorii care au achizitionat de minimum 100 lei pot participa la jackpot-ul evoMAG unde pot câstiga premii in valoare de peste 13.000 lei: laptop Asus, smartphone LG, bratara fitness Hauwei, storcator Hurom, SSD Intel, imprimante Brother si Epson, GPS auto Smailo, router D-Link, televizor LED Samsung, espressor Philips s.a.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea