Social

#publicitate #evia media # publicitate neconventionala

(P) Evia Media lanseaza doua noi servicii de publicitate neconventionala: Bus Media si Lift Media

Evia Media propune noi oportunitati de promovare neconventionala clientilor sai, introducand in aria de servicii doua noi categorii : publicitatea in lift , in reteaua proprie de cladiri de birouri, respectiv blocuri de locuinte si publicitatea pe mijloacele de transport in comun. Alaturi de publicitatea pe/in taxi si pe spatiu on-hold, Evia Media reuseste sa satisfaca si cele mai exigente cereri in materie de promovare eficienta.
 

Bugetele de publicitate s-au restrans. Va intrebati care este solutia?


Trecem printr-o perioada financiara delicata. Cheltuielile nu mai trec neobservate, ba chiar sunt foarte atent analizate. Solutia cea mai simpla vine odata cu cele doua cuvinte magice: PUBLICITATEA NECONVENTIONALA. Agentia de publicitate Evia Media vine in sprijinul Dvs. adaugand in paleta de servicii pe langa reclama in / pe taxi si spatiu on-hold si publicitatea in lift si pe mijloacele de transport in comun.

Spre deosebire de media clasice, Evia Media propune publicitatea care surprinde. Repetitia si vizualizarea constanta a mesajului publicitar permit, prin intermediul noilor servicii de publicitate neconventioanala, crearea si recunoasterea intr-un timp foarte scurt a brand-urilor, produselor sau a serviciilor companiilor care sunt deschise altor provocari in materie de publicitate !

Publicitatea in lifturi in cladiri de birouri sau in blocuri de locuinte se remarca prin faptul ca atunci cand un consumator se afla in lift acesta este atent la un singur mesaj publicitar, fara ca atentia sa-i fie distrasa de celelalte mesaje din jurul sau. Impactul scontat este garantat, intrucat publicitatea ofera un nivel de frecventa ridicat al vizualizarii reclamei si expunerea continua pentru un public ce devine captivat.

In ceea ce priveste publicitatea pe mijloacele de transport in comun, asemena masinilor de taxi, reclama in miscare este prezenta acolo unde sunt si consumatorii. Toti participantii la trafic vor vedea mesajul publicitar. Nu conteaza incotro se duc, mesajul se va afla peste tot. In plus, dimensiunea reclamei nu poate fi ignorata!

Astfel, agentia de publicitate Evia Media vine in sprijinul afacerii Dvs. cu o solutie de investitie minina, dar cu succes garantat !

Alina Deac
PR & Sales Manager Evia Media
0746 - 189.778

 

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS


EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate mobila
//www.eviamedia.ro
EVIA MEDIA este agentia de publicitate care a fost infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si anume publicitatea pe si in TAXI. EVIA MEDIA ofera acest mod neconventional de promovare brand/produse, fiind modalitatea eficienta prin care cei interesati se pot adresa consumatorilor, urmarindu-i in trafic si oferindu-le zilnic prilejul de a se intalni cu brandul, serviciile/produsele lor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea