Social

#evenimente #pariuri

Evenimente pe care probabil nu stiai ca se poate paria

Termenul de „pariuri sportive” sugereaza ca este vorba de o activitate legata exclusiv de sporturi - ceea ce nu este adevarat. Desi par sa se concentreze exclusiv pe evenimentele sportive, cele mai populare case de pariuri online ofera utilizatorilor posibilitatea de a paria pe evenimente care nu au nici cea mai mica legatura cu sporturile. Uneori, surprinzatoare.

Politica

In Romania poate nu e la moda, dar in tarile vestice pariurile pe politica sunt destul de comune. Casele de pariuri straine ofera clientilor posibilitatea de a paria pe rezultatele alegerilor, de exemplu, fie ele locale, regionale sau prezidentiale.

Cei curiosi isi pot incerca norocul la pariurile pe politica si la noi, desi nu pe evenimente locale. Casa de pariuri Unibet ofera pariuri pe alegerile generale din Marea Britanie (unde Laburistii au acum cea mai buna sansa de a castiga), pe cursa pentru postul de senator din statul Georgia din SUA intre democratul Raphael Warnock si republicanul Herschel Walker, sau tara care va parasi Uniunea Europeana inainte de 31 decembrie 2025 - actualmente, cel mai probabil rezultat este „niciuna”.

Filme si distractie

Toti regizorii, scenaristii si actorii ravnesc la un premiu Oscar, cea mai mare distinctie in lumea filmului. Ei bine, pariorii por si ei sa castige cu premiile Oscar - pariind pe ele la o casa de pariuri. Se poate paria deja pe castigatorul statuetei pentru „Cel Mai Bun Film” din editia 2023 - filmul cu sansa cea mai buna de a castiga este, momentan, The Fabelmans, lung-metrajul regizat de Steven Spielberg lansat pe 11 noiembrie.

Alte optiuni interesante de pariere includ actorul care va juca celebrul spion James Bond in urmatoarea pelicula din univers (cel mai probabil Henry Cavill, conform caselor de pariuri), piesa numarul 1 in topul britanic de Craciun, urmatoarea celebritate eliminata din Strictly Come Dancing, dar si premiul Finlandia 2022 pentru literatura non-fictiune si fictiune.

Sport si nu prea

La final, sa amintim de un eveniment prezent in oferta caselor de pariuri britanice, si nu numai, in fiecare an: Personalitatea Sportiva a Anului BBC. Aici, publicul britanic voteaza pentru o personalitate sportiva care i-a impresionat cel mai mult in ultimele 12 luni, care este apoi prezentata si premiata in cadrul ceremoniei din luna decembrie.

Premiul, decernat pentru prima data in 1954, a fost castigat de personalitati precum pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (de 2 ori), tenismenul Andy Murray (de 2 ori), ciclistul Mark Cavendish, jucatorul de cricket Ben Stokes si, cel mai recent, jucatoarea de tenis de origine romana Emma Raducanu. Nominalizarile pentru acest an includ personalitati sportive precum fotbalista Beth Mead, fotbalistul Harry Kane, ciclistul Ben Stokes si jucatorul de cricket Jos Butler, capitanul echipei nationale de cricket a Marii Britanii.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea