Social

#Franta incendii vegetatie #Muntenegru incendii #Europa incendii vegetatie #incendii de vegetatie

Europa, parjolita de incendiile de vegetatie! Tu unde pleci in concediu?

Vara incendiara in Europa! Croatia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Franta si Italia se confrunta cu incendii periculoase de vegetatie, din cauza temperaturilor ridicate!

In Croatia, flacari uriase s-au raspandit cu o viteza naucitoare aproape de orasul Split. Un incendiu puternic a izbucnit si langa localitatea Sibenik,anunta stirileprotv.ro. Pompierii croati au reusit la limita sa impiedice flacarile sa ajunga in zonele locuite.

Si pompierii din Muntenegru duc o lupta dificila cu focul. 34 de incendii au izbucnit in preajma capitalei Podgorica.

In Bosnia si Hertegovina, flacarile ameninta micile localitati din preajma orasului Mostar. Flacarile au cuprins si o padure de pini, dintr-o zona greu accesibila.

Si in Franta au izbucnit trei incendii de vegetatie in Marsilia. Flacarile au ars cateva sute de hectare de teren si amenintau zonele locuite cand pompierii au reusit sa le stavileasca avansul.

Sudul si centrul Italiei se confrunta de peste o saptamana cu incendii periculoase de vegetatie. Mai multe zone de camping din Toscana au fost inchise, iar traficul a fost oprit, din cauza fumului, pe o sosea din apropiere de orasul Ladispoli. Cel mai rau a fost in Sicilia, unde incendiile au distrus aproape 2.500 de hectare de pasune.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea