Social

Eugen Trica rateaza convocarea la nationala

Selectionerul echipei nationale de fotbal, Victor Piturca, a declarat ca nu l-a convocat pe mijlocasul lui CFR Cluj, Eugen Trica , pentru meciul cu Rusia de maine, 26 martie 2008, pentru ca a avut un comportament neadecvat in ultimele doua etape de campionat.

Piturca a acuzat comportamentul din partida de la Iasi, dar si ce s-a intamplat in Ghencea, la partida cu Steaua.

"Va imaginati cum ar fi fost primit Trica de suporteri chiar pe acel stadion!", a exclamat selectionerul Romaniei la Antena 1.

In momentul cand a marcat singurul gol pentru CFR in partida din Ghencea, Trica i-a injurat pe fanii stelisti si pe antrenorul Marius Lacatus.

La randul sau, mijlocasul lui CFR Cluj s-a aratat dezamagit ca nu a fost convocat si ca motivul invocat de selectioner a fost legat de comportamentul sau: "Ce daca am jucat sau nu in Ghencea ori am injurat sau nu? Care e problema? Sunt dezamagit. Nu era nici o problema daca as fi fost injurat de spectatori".

Laszlo Sepsi este surprins de convocare

Pe de alta parte, fundasul echipei Benfica Lisabona , Laszlo Sepsi, s-a aratat surprins ca a fost convocat pentru meciul de maine, mai ales ca este prima lui prezenta la echipa nationala.

“Nu ma asteptam. Sunt foarte fericit, deoarece nu am o situatie la echipa de club prin care sa pot visa la echipa nationala. Sper sa fiu in lotul de Euro. Ar fi ceva fantastic!", a zis Laszlo.

Ovidiu Petre va juca impotriva rusilor

Desi a fost eliminat in minutul 23 al partidei impotriva Israelului, Ovidiu Petre nu este suspendat pentru meciul cu Rusia, iar Piturca l-a convocat. Explicatia Federatiei pentru acest fapt este ca un cartonas rosu intr-un meci de pregatire nu inseamna neaparat ca acel jucator nu va evolua in urmatorul meci.

“Fie arbitrul Duarte Gomez nu a intocmit raport la acel meci, fie raportul n-a fost trimis la UEFA", a explicat unul dintre oficialii Federatiei Romane de Fotbal.

Presa este de vina pentru tensiunile din campionat

Piturca a acuzat presa pentru tensiunile actuale din campionatul intern sublinind totodata faptul ca acestea ar putea sa afecteze jocul tricolorilor de la Campionatul Europen de Fotbal din luna iunie a acestui an.

“70 la suta este vina voastra, a presei. Gasiti mereu motive de scandal care afecteaza comportamentul jucatorilor, al spectatorilor si al conducatorilor", a subliniat selectionerul Romaniei.

Partida Romania – Rusia va avea loc miercuri, 26 martie 2008, pe Stadionul Ghencea, si va fi transmis in direct de postul de televiziune Antena 1 incepand cu ora 20.30.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea