Social

#camerun #barcelona #transfer

Eto'o a semnat cu campioana Uzbekistanului. Urmeaza Xavi, Iniesta si Puyol!

Nu, nu este o gluma! Starul Barcelonei, Samuel class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/eto-o" title=" class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/eto-o" title="eto'o">eto'o ">Eto'o , a parasit gruparea de pe Camp Nou. Pana aici, nimic iesit din comun, cunoscute fiind scandalurile de care au parte catalanii in ultimele luni. Ceea ce socheaza este insa destinatia vedetei cameruneze...

Federatia de Fotbal din Uzbekistan a anuntat, marti, ca liderul campionatului, Kuruvci Taskent, il va transfera pe Eto'o, care va semna cu gruparea din capitala Uzbekistanului un contract valabil pe un an. „Eto'o va ajunge joi, pe 17 iulie, la Taskent pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna o intelegere pe un sezon cu optiune de prelungire pentru inca un an”, se arata intr-un comunnicat de presa postat pe site-ul clubului uzbek.

Federatia, care a mai pubilcat pe site si o copie a pasaportului internationalului camerunez, a precizat ca fotbalistul detine toate actele necesare pentru a obtine viza pentru statul asiatic. Presa locala a scris ca liderul campionatului, Kuruvci, va plati Barcelonei pentru serviciile lui Eto'o suma de 40 de milioane de euro, iar intre clubul uzbek si cel catalan s-a incheiat un parteneriat pe o perioda de doi ani. „Opt antrenori de top ai echipei spaniole vor ajunge in viitorul apropiat in Uzbekistan pentru a ajuta la dezvoltarea fotbalului din tara noastra”, se mai arata in comunicatul publicat pe site-ul echipei Kuruvci.

Antrenorul echipei din Taskent, Mirjalol Kasimov, a confirmat ceea ce Federatia a anuntat. „Totul este adevarat. Sper ca Eto'o ne va ajuta mult in Liga Campionilor din Asia”. Totodata, surprinzatoarea stire este confirmata si de editia on-line a cotidianului iberic Marca, publicatie care anunta ca pe 20-21 iulie, alte trei staruri ale Barcelonei, si anume Xavi, Iniesta si Puyol, se vor deplasa la Taskent pentru a negocia cu Kuruvci. Si nu, nu este ziua pacalelilor nici in Spania si nici in Uzbekistan. Pur si simplu este vorba de puterea banilor.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea