Social

#pariuri baschet #fan baschet #pariuri online #baschet

Esti un fan al baschetului? Iata cum te poti bucura de ofertele de pariuri online!

Baschetul este un sport deosebit de spectaculos, mai ales daca ai obiceiul de a sta pana dimineata in fata televizorului pentru a urmari toate partidele din NBA. Tocmai de aceea, ofertele de pariuri online cuprind majoritatea evenimentelor importante din baschet, precum si ligile si campionatele puternice ale lumii.

Optiunile de pariere din baschet sunt diferite de cele din fotbal, de exemplu, asadar va fi necesar sa intelegi atat jocul in sine, cat si sistemul de pariere pentru a-ti putea sustine favoritii in cele mai incinse dispute de pe teren. Iata care sunt cele mai populare optiuni din ofertele de pariuri online pentru baschet!

Spread

De regula, confruntarile din baschet vor avea o favorita clara, motiv pentru care cotele pentru simpla victorie nu vor fi deosebit de atragatoare. Tocmai de aceea, casele de pariuri online ofera optiunea de “points spread”, adica diferenta de puncte dintre cele doua echipe la finalul meciului. Acest pariu este de tip handicap, astfel incat va echilibra cotele partidei.  

Una dintre echipe va fi favorita, asadar oferta va afisa in dreptul acesteia numarul de puncte care se vor scadea din punctajul total la finalul meciului (-18.00). Cealalta echipa, evident, va avea acelasi numar de puncte, insa adaugat la punctajul final (+18.00).

In exemplul de mai sus, daca pariezi pe favoriti, acestia vor fi nevoiti sa castige la o diferenta mai mare de 18 puncte pentru a reprezenta un pariu castigator. Daca mizezi pe victoria echipei mai “slabe”, aceasta va trebui sa piarda la mai putin de 18 puncte pentru a castiga pariul.

Totalul de puncte

Aceasta optiune din oferta de pariuri online pentru baschet este de forma peste/sub (over/under), fiind deosebit de populara printre pariori. Practic, totalul de puncte dintr-un meci reprezinta suma punctelor fiecarei echipe la sfarsitul timpului regulamentar. Astfel, acea optiune va afisa o valoare anume, iar pariorii trebuie sa anticipeze daca totalul de puncte va fi mai mare (peste) sau mai mic (sub) decat respectiva valoare.

Pentru a oferi un exemplu, sa spunem ca valoarea aleasa de casa de pariuri online pentru un anumit meci este de 194 de puncte. Pariorii care vor miza optiunea “peste” vor castiga daca totalul de puncte va fi de 195 sau mai mult, iar cei care vor alege optiunea “sub” vor castiga daca totalul va fi de 193 sau mai putin.

Money line

Pariul de tip money line disponibil in oferte este optiunea clasica de victorie. Astfel, aceasta optiune nu va mai fi echilibrata cu ajutorul unui anumit punctaj. Multe meciuri de baschet nu sunt echilibrate, motiv pentru care diferenta de cote poate fi foarte mare.

Echipa favorita poate avea o cota de 1.05, in timp ce adversarii pot avea o cota ce depaseste 8.50. Astfel, in functie de strategia de pariere pe care au construit-o, multi pariori evita cotele de acest tip fie ca sunt prea mici (in cazul pariului pe favoriti), fie ca presupun asumarea unui risc prea mare (in cazul pariului pe echipa “mai slaba”).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea