Social

#evoMAG.ro #evoMAG #mouse #casti #produse roccat #tastatura

(P) Esti pasionat de jocuri PC? evoMAG iti recomada produsele Roccat

Fie ca este vorba de mouse, tastatura, casti sau alte accesorii, fiecare produs Roccat este conceput pentru a oferi ergonomie maxima, utilizare facila si un design atractiv cu personalitate puternica.

Faimosul Kone Gaming Mouse, premiat in intreaga lume, premiat in intreaga lume, a trecut prin masive imbunatatiri, cum ar fi cresterea puterii, optimizari semnificative ale ergonomiei si eficientei in utilizare si adaugarea butonului Easy-Shift. Prin urmare, ROCCAT Kon iti sta acum la dispozitie, gata sa iti ofere un puternic avantaj in orice joc si evident, in meciurile online, in special in cele in care diferenta dintre viata si moarte este o fractiune de secunda.



ROCCAT Isku este una dintre cele mai apreciate tastaturi de gaming la nivel mondial. Iluminarea albastra, functiile macro extinse, precum si faptul ca Isku este prima tastatura de gaming din lume echipata cu cele mai noi tehnologii: ROCCAT Talk and Easy-Shift, toate acestea fac din Isku Illuminated Gaming Keyboard alegerea perfecta pentru orice gamer adevarat.



ROCCAT Kave 5.1 Solid Surround Sound Gaming Headset sunt casti audio concepute special pentru gaming: ofera sunet surround 5.1 REAL, nu virtual, precum si vibratii (care pot fi activate/dezactivate).



Sunetul este reprodus in 3D multumita difuzoarelor amplasate la unghiuri de 12°. Astfel, orice sunet este localizat cu precizie – ceea ce iti ofera un avantaj decisiv in jocuri.

Poti testa si alte accesorii cum ar fi mouse pad-urile, apurile USB sau foliile de protectie pt notebook-uri, toate destinate sa aduca performanta extrema in utilizare.

Daca nu te-am convins pana acum ca merita sa cumperi produsele Roccat,  te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie sitemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea