Social

#mircea sandu #fotbal #piturca #nationala

"Este bine ca Piturca a anuntat de acum ca va renunta la nationala in 2010"

Presedintele FRF, Mircea Sandu , a declarat sambata, la revenirea de la Beijing, ca decizia selectionerului Victor Piturca de a-si anunta plecarea de la nationala peste doi ani este binevenita, pentru ca ii da posibilitatea sa stabileasca din timp cine va fi noul antrenor al tricolorilor.

"In general, dupa cinci-sase ani un antrenor isi doreste sa aiba si o alta experienta. Este bine ca a anuntat de acum, ca sa avem timp sa pregatim noul antrenor. Deocamdata, este prea devreme sa se ia in calcul varianta unui antrenor strain si nici nu m-am gandit la asta", a declarat Mircea Sandu, sambata, la revenirea de la Olimpiada .

Selectionerul Victor Piturca a anuntat intr-un interviu acordat  ziarului Prosport ca va renunta sa mai pregateasca echipa nationala dupa Campionatul Mondial din 2010.

Aflat in premiera la o editie a Jocurilor Olimpice, in calitate de oficial UEFA, Mircea Sandu a comentat experienta asiatica: "Este ceva inedit, pentru mine a fost prima data cand m-am aflat la Olimpiada. Am avut emotii la participarea sportivilor nostri".

La sosirea la Bucuresti, presedintele FRF a aflat de la ziaristii care il asteptau despre succesul echipajului Georgheta Andrunache/ Viorica Susanu la canotaj si a comentat: "Era de asteptat, pentru ca ele formeaza o echipa foarte buna".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea