Social

#eto'o #barcelona #stire

Emotii la Taskent. Eto'o: „Ma mai gandesc”

Marti, site-ul Antena3 Sport a postat o stire-bomba, conform careia FC Barcelona si gruparea Kuruvci Taskent au batut palma pentru transferul lui Samuel Eto'o in Uzbekistan .

Deloc surprinzator, stirea a fost primita cu neincredere si chiar cu ostilitate de cititorii nostri. Numai ca, supriza! Asa cum am anuntat in urma cu doua zile, starul camerunez chiar s-a prezentat joi la Taskent pentru a semna contractul, pentru a fi efectua vizita medicala si, mai ales, pentru a fi prezentat multimii adunate in numar foarte mare. „A ajuns la Taskent si va semna contractul. Va semna pentru trei sau pentru sase luni. Sau mai mult, asta mai ramane de discutat. Vom da o mare lovitura de imagine in fotbalul mondial. Il vom folosi in si apoi vom mai vedea”, a declarat un oficial al liderului din campionatul uzbek, in exclusivitate, pentru site-ul goal.com. Potrivit sursei citate, camerunezul a fost instiintat de noul tehnician al Barcelonei, Pep Guerdiola, ca nu mai face parte din planurile echipei pentru sezonul viitor. Si, cum uzbecii il pot transforma in cel mai bine platit jucator din lume, decizia lui Eto'o este destul de usor de inteles. Din cate se pare, cele doua cluburi s-au inteles pentru o suma de transfer de 40 de milioane de euro...

„Am o intelegere cu vice-presedintele”

Dupa ce a vizitat orasul si dupa ce a negociat pret de mai multe ore cu vicepresedintele gruparii uzbece, Samuel Eto'o a participat la o conferinta de presa, organizata la hotelul Intercontintal din Taskent. Acolo, starul camerunez a confirmat faptul ca Barcelona si Kuruvci au batut palma pentru transferul sau, dar a tinut sa precizeze ca va lua o decizie finala in zilele ce vor urma. „Chiar exista oferta de la clubul Kuruvci. De asta sunt in Taskent acum! Am venit aici sa negociez, dar si sa cunosc oamenii si sa aflu toate lucurile interesante despre aceasta tara. As vrea sa dau un raspuns acum, dar am mai multe oferte, din partea altor cluburi. Ma mai gandesc si o voi alege pe cea mai buna pentru mine. In aceasta noapte voi zbura in Spania si de acolo va voi anunta decizia finala. Oricum, sa stiti ca am o intelegere cu vice-presedintele vostru, Tavakkal Isomilov. Mai precis, i-am promis ca, in momentul in care ma voi decide, pe el il voi suna primul”, a declarat Samuel Eto'o, citat de site-ul oficial al gruparii uzbece.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea