Social

#cristian preda #silviu prigoana #emil boc #theodor paleologu # baston de maresal

Emil Boc: Si Paleologu, si Prigoana, si Preda au bastonul de maresal in ranita

Premierul Emil Boc a declarat, intr-un interviu acordat lui Mihai Neamtu, ca Theodor Paleologu , Silviu Prigoana si Cristian Preda , cei trei candidati democrat-liberali anuntati pentru Primaria Bucurestiului au bastonul de maresal in ranita.

Intrebat care dintre cele trei candidaturi va fi aleasa de PDL pentru Primaria Capitalei, premierul a raspuns: "Fiecare are bastonul de maresal in ranita. Decizia o vom lua dupa ce ne vom fundamenta inclusiv pe baza sondajelor de opinie, in teren, ca decizia sa fie fundamentata. Oricare poate avea aceasta sansa. In final, cei care vor intruni practic optiunile bucurestenilor aceia vor intra in competitie".

In acelasi interviu, Boc a povestit despre momentul in care s-a creat legatura stransa intre el si presedintele Traian Basescu:"Ca si ministru al Transporturilor, l-am intalnit in perioada guvernarii 1996 - 2000, pe la lucrari de infrastructura, dar nu in mod particular. Primul contact propriu zis - dupa ce am ajuns deputat, in cadrul campaniei pentru alegerile din PD din 2001. Atunci a fost practic contactul si alchimia care s-a pecetluit".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea